Multibev satser nordisk

Tormod Wahl overtar etter Jan Atle Dragseth som administrerende direktør i Multibev AS. Dragseth skal med utgangspunkt i Multibev lede Soleras dagligvaresatsning i Norden.

Solera ønsker å fokusere aktivt for å utvikle en nordisk plattform innenfor dagligvarehandelen, foodservice og convenience-markedet.

For å bygge og utvikle denne virksomheten i Sverige og Finland, vil Jan Atle Dragseth gå inn i rollen som Nordic Retail Director. Han vil fortsatt ha en aktiv rolle i utviklingen av Multibev i Norge.
– Jeg er veldig glad for at Tormod Wahl har takket ja til å lede Multibev Jeg har kjent og jobbet med Tormod i 16 år, og vet at Multibev vil være i trygge hender. Selv ser frem til å utvikle Multibev både i Norge og i Norden fremover, sier Jan Atle Dragseth.

Jan Atle Dragseth har 30 års erfaring fra dagligvarehandelen. Han har lang fartstid fra Kellogg’s, og har startet opp Ølcompaniet og Interbev.
– Arbeidet med å utvikle en nordisk plafform innen dagligvare blir viktig for å bygge Solera som et nordisk drikkevareselskap for fremtiden. Jeg er glad for at Jan har takket ja til å lede dette arbeidet, og at Tormod setter seg i førersetet i Norge, sier Christian Holst, CEO i Solera.

Om Multibev Multibev AS er et av Norges fremste importselskap innenfor alkoholfrie og lav-alkoholholdige produkter. Selskapet ble grunnlagt februar 2008 og omsetter for rundt 300 millioner. Multibev arbeider med flere av verdens mest kjente merkevarer som: SAB Miller (Peroni, Miller, Grolch, Pilsner Urquell), Schweppes (Tonic, Lemon, Dr. Pepper, Orangina), A.G. Barr (Snapple, Rockstar, Rubicon) og Kroenleins (Cocktail series, Cider, Stockholmare). Multibev AS er en del av Solera Bevarage Group. Les mer på: www.solera.no

For ytterligere informasjon, kontakt:

Jan Atle Dragseth, Jan.dragseth@solera.no, +47 900 77 699 Christian Holst, christian.holst@solera.no, +47 918 52 198

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.