Fever-Tree

Verdens beste premium mixer!

Londonbaserte Fever-Tree ble startet i 2005. Produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteoljer, fruktjuicer, kildevann og rørsukker. Tonic-variantene inneholder ekte kinin fra Cinchona treet, derav navnet Fever-Tree. Les mer på http://Fevertree.com

Stor tro på Multibev

Vi har stor tro på at Multibev vil gjøre en fantastisk jobb med å bygge merkevaren og vår tilstedeværelse i Norge fremover. Gjennom sitt omfattende nettverk og erfaring innen premium segmentet, er vi sikre på at Multibev og Solera vil ta Fever-Tree til nye høyder i både dagligvare og horeca, sier Tim Warrillow, Co-founder og CEO i Fever-Tree.

Vi er utrolig glade for at Fever-Tree har valgt Multibev som ny partner på det norske markedet. Fever-Tree er en fantastisk merkevare som passer utmerket i vår portefølje, sier Tormod Wahl, daglig leder i Multibev. Vi ser en økende interesse for cocktails, et dyktig bartendermiljø i vekst og en større interesse for premium kvalitetsprodukter. Mixere av høy kvalitet er helt essensielt i en god cocktail.

 

De beste ingrediensene

Fever-Tree-grunnleggerne Charles Rolls og Tim Warrillow, har reist verden rundt i jakten på de aller beste ingrediensene – fra Kongo for å oppnå den reneste kininen, til Elfenbenskysten, Nigeria og India for sine unike ingefærvarianter. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtil og balansert, med autentiske smaker og fin karbonering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.

9372-200ml-etw-shot-whitejpg 9235-200ml-atw-shot-whitejpg 9767-200ml-mtw-shot-whitejpg

Verdens beste

Fever-Tree ble nylig, for fjerde år på rad, kåret som foretrukket tonic av verdens beste barer og restauranter i en uavhengig undersøkelse utført av Restaurant Magazine.

I dag er Fever-Tree i 72 land. I 2019 ble Fever-Tree servert på 9/10 av verdens beste restauranter (Restaurant Magazine ).

2525-spicedbottle-nocap-rt-rgb-flat9685-200ml-gb-shot-whitejpg

Naturlig

Kullsyren i Fever-Tree er myk og behagelig for å fremheve alle ingrediensene. Ved å erstatte søtningsmiddel og konserveringsmidler med naturlige urter og smaker, komplementerer og forsterker Fever-Tree-variantene brennevinet de blandes med.

 

Miljøvennlig og bærekraftig

Alle råvarene som brukes i Fever-Tree dyrkes og høstes med miljøvennlige og bærekraftige metoder som er en del av Fever-Tree’s suksessoppskrift.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.