Montauk Økologisk Tranebærdrikk

Nå lanserer vi Montauk Cranberry – en 100 % økologisk tranebærdrikk med hele 30 % tranebær. Juicen er søtet med økologisk rørsukker, som gir en karakteristisk søt, lett bitter smak.

Produktet er Debio-godkjent. Produktet er utviklet i Danmark, hvor økologi er en meget viktig faktor ved valg av drikke, og er et kvalitetsprodukt. Produktet kan nytes bart eller mixes med alkohol.

Tranebær fra Nordamerika
Tranebærene er 100% økologiske og kommer fra Nordamerika – kontinentet hvor superbæret med de gode egenskapene opprinnelig stammer fra.
Gjennom århundrer har man på den amerikanske østkysten dyrket disse bærene, som krever helt rette forhold for å oppnå den karakteristiske søte men lett bitre smaken.

I New England statene Massachusetts og New York har man gjort dyrking av tranebær til en livsstil, og her i tranebærets høyborg finner man Montauk – en liten by på spissen av Long Island – gjennom århundrer formet av den New Englandske livsstilen og kjennetegnet av fyrtårnet som står vakt over de amerikanske tradisjoner. Et erkeamerikansk samfunn hvor eplekaker kjøles i vinduskarmene, og innbyggerne nyter iskald tranebærdrikk på varme sommerdager.

Montauk Cranberry er for oss essensen av New England – hjembyen til den karakteristiske drikken med den søde, lett bitre smaken og den flotte dyprøde fargen.

Praktisk forpakning
Montauk Cranberry kommer i en praktisk 1 liters kartong med skrukork – lett å helle av og til å sette tilbake i kjøleskapet etter åpning. Den kan drikkes som den er, men den passer også perfekt som mikser.

Distribusjon
Montauk Cranberry finner du på Rema 1000, Spar og Meny.

Her finner du mer info om produktet

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.