Alkoholfritt

Alkoholfritt
Innen alkoholfri drikke finnes en verden av spennende produkter og smaker. Helse og sunnhet blir stadig viktigere, funksjonell drikke er på fremmarsj, trender fra andre markeder introduseres stadig raskere og forbrukerne får et bredere utvalg å velge fra. Solera tilbyr produkter innenfor de fleste kategorier og brukssituasjoner, så som drikke til trening, restitusjon, måltider eller på en varm soldag.

Alkoholfri vin

Drikke som inneholder mindre enn 0,7 volumprosent alkohol betegnes som alkoholfritt.
Prosessene for å produsere en alkoholfri vin er flere, men utgangspunktet er en «vanlig» vin som blir avalkoholisert. Det gjøres med rød, hvit, rosé og musserende vin, og sødme blir som oftest tilsatt vinen for å kompensere for noe tapt fylde og sødme.
Avalkoholisering kan foregå ved vakuumdestillasjon der kokepunktet for alkohol blir redusert under vakuum. Det betyr at alkoholen fordampes bort, men frukten kokes ikke og vinen beholder fruktigheten.
Andre prosesser som avalkoholiserer vin kalles pervaporasjon og omvendt osmose. Her brukes en membran til å skille væsken og alkoholen fra hverandre.

Link til våre alkoholfrie produkter

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.